Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Bridgestone BT R11

Tillverkare: Bridgestone
Bridgestones nya mönstrade racedäck R11. Utvecklat baserat på Bridgestones MotoGP teknologi. Ett rent racedäck även om det är lagligt på gatan. Vidarutveckling på det så framgångsrika R10 Finns i storlekar som passar alla. Från 110/70 till 200/55.
Däckblandning
Däckstorlek
1.595,00 kr
 • subtitles Produktbeskrivning

  Prestanda i hög hastighet

  Letar du efter det bästa sättet att vinna sekunder på banan? Upptäck vilken skillnad optimalt grepp, precision och kontroll kan göra för dina varvtider.

  Otrolig väghållning
  Battlax Racing R11 sätter nya standarder för precision och kontroll genom sin ännu bättre känsla och feedback.

  Oöverträffat grepp
  Den senaste utvecklingen inom teknologin genom nya tekniken Mono Spiral belt.

  Överlägsen kurvtagningsprestanda
  En optimerad slitbaneprofil och högteknologisk konstruktion säkerställer otroliga kurvtagningsprestanda och riktningsstabilitet, i synnerhet vid acceleration ut ur kurvor.

  Flexibilitet och kontroll
  Däckets tekniskt fulländade konstruktion ger en stor bredd vid val av linje i kurvan, för att säkerställa att du alltid har kontroll över cykeln.

  Lukas Bäckström blev Svensk och Skandinavisk mästare på föregångaren R10 i Superstock 600 2013 på Bridgestone R10 och Pontus Duerlund åren efter.

  Läs gärna mer om R11 däcken på Bridgestones hemsida.

  Vi ger rabatter på däck baserat på mängden som köps. Hör av dig till oss direkt via info@grevensmcdelar.com vid större antal.

Kunder som köpte denna köpte också

Bridgestone BT V02 slick

Den förre MotoGP-däckleverantörens nya V02 slick

Nya Battlax V02 Racing Slick med GP-Belt är en vidareutveckling av V01 och erbjuder bland annat mjukare blandning, snabbare uppvärmning, förbättrad hållbarhet och upp mot en sekund snabbare vartider mot existerande V01.

 

Vi ger rabatter på däck baserat på mängden som köps. Hör av dig till oss direkt via info@grevensmcdelar.com vid större antal.

Sadelgummi

Sadelgummi i neopren med stark dubbelhäftande tejp att klistra på kraschkåpssadeln - eller om det är dags att byta originalsadeln.

Oavsett vilken tjocklek så är arken 33x40 cm.