Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Capit

Sortering

Capit däckvärmar cleaner

Rengöring för däckvärmare till både bil och motorcykel. Sprayas på och låts vila i cirka en minut. Därefter borstas den av. Resultat är att minst 90% av all kedje spray, olja osv är försvunnet.

Capit Full Zone Vision PRO

Direkt från MotoGP världen kommer den förmodligen bästa däckvärmaren som finns att köpa! Läs mer kring nyckel egenskaper nedan. Mot tillägg fins även möjlighet att få namn, logo tryckt på värmarna. Andra tillval är genomskinlig ficka och 'fire-proof' material (endast i svart)

Capit Grid Caddy

Capit har designat sin Grid Caddy för att med all enkelhet all utrustning ska kunna flyttas mellan depån och startplatta eller fastlane tex vid rödflagg.

Använder man Capit Sport, Maxima Spina eller Maxima Vision kan man koppla dem direkt i framänden på Grid Caddy och på så vis få ström till värmarna. 

Använder man Maxima Leo så kopplas de direkt till kontrollboxen på Grid Caddy så att du där kan ställa in temp, uppvärmningshastighet mm.

All elektronik och strömförsörjning är integrerat och det enda som behöver kopplas är strömförsörjning antingen från ett portabelt elverk eller direkt från 'väggen'.

Grid Caddy är tillverkad av aluminium och väger mindre än 10 kg. Den går att fälla ihop genom att lossa sex skruvar för enkel transport.

 

Capit Hjälmtork

Ofta upplever man en blöt hjälm. Antingen för att det har regnat eller att det har varit varmt och man har svettats. Det är något irriterande att ta på den blöta hjälmen igen. Capit har löst problemet genom att använda sin kunskap inom området värme genom att skapa en hjälmtork.

- Fläkt med högt flöde och låg ljudnivå. 

- Kan torka en hjälm på 15 minuter.

- Temperaturen går aldrig över 42 grader och undviker på detta sätt att förstöra hjälmen.

- Skyddstråden över fläkten blir inte varm och skapar ingen 'grill' effekt när hjälmen står på torken.

- Ergonomisk design för att torken ska passa alla hjälmformer.

- Finns i svart och grå.

Capit LEO 2 kontroll

Capit kontroll box för LEO däckvärmare. Ifrån denna kontroll box ställs temperatur och uppvärmningshastighet in. Kontrollboxen säljs separat och inga däckvärmare är inkluderade utan de säljs separat. Kontrollen passar till 2 st värmare (fram och bak) och inkluderat är två kablar som är tre meter långa och passar med Capit LEO däckvärmare. Kompakt storlek och alla delar kan säljas som reservdelar.

Capit LEO 4 kontroll

Capit kontroll box för LEO däckvärmare. Ifrån denna kontroll box ställs temperatur och uppvärmningshastighet in. Kontrollboxen säljs separat och inga däckvärmare är inkluderade utan de säljs separat. Här kan du förinställa 4 styck bestämda temperaturer som sedan hämtas genom ett enkelt knapptryck. Kontrollen passar till 4 st värmare (fram och bak) och inkluderat är fyra kablar som är tre meter långa och passar med Capit LEO däckvärmare. Kompakt storlek och alla delar kan säljas som reservdelar.