Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Handskar

Sortering
Visa per sida

Capit WarmMe handskar

Handskar designade för maximal bekvämlighet i bistert väder. WarmMe-handskarna håller dig alltd varm och har värmeslingor i alla delar av handsken, även i fingrarna vilket gör det varmt och skönt oavsett vilken temperatur man har runt omkring sig. Handskarna funkar dessutom med de känsliga mobiltelefonskärmarna vilket gör att man aldrig behöver ta av dem.

  • Värmeslingorna är osynliga och väldigt lätta. De strategiskt placerad på de rätta ställena för att hålla en bekväm kroppstemperatur.
  • Enkla att manövrerar genom en enda knapp som styr de olika temperatur inställningarna. Genom att det finns tre olika färger på lampan är det enkelt att se vilken inställning man har för tillfället.
  • Lithium batteri som gör handskarna lätta. Det är placerat på insidan och klarar att värma handskarna upp till fem timmar.

Finns i olika storlekar från XS till XL. Se gärna storlekstabell med mått under bilder. De finns i två olika varianter. Moto är byggda för hojkörning och annan aktivitet där mer känsla behövs men samtidigt förstärkningsskydd. Outdoor är lite tjockare och dessutom högre med strap att dra upp över tex skidjackan.

RST TRACTECH EVO RCE handskar

Premium koskinn Sammansydda fingrar Foam på insidan som formas efter handen Ultimat racehandske Carbon skydd

RST Tractech EVO handske

Sportiga handskar med bra egenskaper. Sydda med stark kevlartråd och extra förstärkt skydd för handflatan. Precis som raceversionen av Tractech Evo så är lillfingret hopsytt med ringfingret för att undvika brutet finger vid krasch.