Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Mönstrade racedäck

Sortering
Visa per sida

Bridgestone BT R11

Bridgestones nya mönstrade racedäck R11. Utvecklat baserat på Bridgestones MotoGP teknologi. Ett rent racedäck även om det är lagligt på gatan. Vidarutveckling på det så framgångsrika R10 Finns i storlekar som passar alla. Från 110/70 till 200/55.

Bridgestone BT R10 EVO

Prestanda i hög hastighet

Letar du efter det bästa sättet att vinna sekunder på banan? Upptäck vilken skillnad optimalt grepp, precision och kontroll kan göra för dina varvtider.

Otrolig väghållning
Battlax Racing R10 sätter nya standarder för precision och kontroll och ger dig bättre kontroll över cykeln än någonsin

Oöverträffat grepp
Den senaste utvecklingen inom teknologin för slitbanor och material förbättrar broms-/accelerationsresponsen och greppet i kurvorna, så att du kan utnyttja varenda hästkraft.

Överlägsen kurvtagningsprestanda
En optimerad slitbaneprofil och högteknologisk konstruktion säkerställer otroliga kurvtagningsprestanda och riktningsstabilitet, i synnerhet vid acceleration ut ur kurvor.

Flexibilitet och kontroll
Däckets tekniskt fulländade konstruktion ger en stor bredd vid val av linje i kurvan, för att säkerställa att du alltid har kontroll över cykeln.

 

Lukas Bäckström blev Svensk och Skandinavisk mästare Superstock 600 2013 på Bridgestone R10
Läs gärna mer om R10 däcken på Bridgestones hemsida.
Vi ger rabatter på däck baserat på mängden som köps. Hör av dig till oss direkt via info@grevensmcdelar.com vid större antal.

Pirelli Diablo Supercorsa

Utvecklade för VM i Supersport och Superstock. Tack vare gummiblandningen ger Pirelli Supercorsa utmärkt prestanda på alla banor.

Däckspecifikationer från Pirelli

Egenskaper Effekt I praktiken
Profil med geometriska variabler fån center till skuldra. Större kontaktyta (footprint). Snabbare och stabilare ingångshastighet.
Stomme med densitets variabler från center skuldra. Maximal linjäritet vid aktiv körning. Optimal valbarhet av spår och att hålla det valda spåret.
Blandningar utvecklade i World Supersport. Bra referens gällande känsla och grepp. Bättre grepp vilket medför möjligheten till tidigare gaspådrag och därmed bättre utgångshastighet.