Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Däckvärmare

Sortering
Visa per sida

Capit Maxima Spina

Capit Maxima Spina är baserade på Suprema Spina med tillägget att sidorna är bredare för bättre täckning av fälgen. Den är byggd på 18 olika sektioner på varje sida för att verkligen få en rund däckvärmare som täcker hela hjulet på ett perfekt sätt. Även Maxima Spina har nu Capits unika TNT system. Värmarna har självjusterande teknik som alltid håller värmen på 85 grader. Däckvärmare från italienska hölgkvalitetsmärket Capit. Detta är däckvärmare av absolut högsta kvalitet och kan aldrig förväxlas med den kvalitet som billigare värmare har. Där Kina-värmaren är billig så kostar den i däck som slits i sönder för att de inte har korrekt temperatur. Använder man Capits värmare så slipper man alltid den typen av problem, även i vårt lite kyligare klimat. De finns i en mängd olika färger som röd, grö, gul, blå, orange och svart. Det är bara att välja! Capit står för kvaliteten på sina produkter och erbjuder alltid 3 års garanti på sina däckvärmare Mot tillägg fins även möjlighet att få namn, logo tryckt på värmarna. Andra tillval är genomskinlig ficka och 'fire-proof' material (endast i svart)

Capit Suprema Spina

Capit Suprema Spina (fd Sport) har nu Capits unika TNT system. Värmarna har självjusterande teknik som alltid håller värmen på 85 grader. De har även fått bredare band på sidorna för ännu bättre uppvärmning av fälgarna.  

Däckvärmare från italienska hölgkvalitetsmärket Capit. Detta är däckvärmare av absolut högsta kvalitet och kan aldrig förväxlas med den kvalitet som billigare värmare har. Där Kina-värmaren är billig så kostar den i däck som slits i sönder för att de inte har korrekt temperatur. Använder man Capits värmare så slipper man alltid den typen av problem, även i vårt lite kyligare klimat.

De finns i en mängd olika färger som röd, grö, gul, blå, orange, svart samt även i modellerna carbonlook och camouflage. Det är bara att välja!

Capit står för kvaliteten på sina produkter och erbjuder alltid 3 års garanti på sina däckvärmare.

Suprima Spina (Mars 2015) är nya förbättrade versionen av deras populära modell Sport. Capit har enkelt uttryckt slagit ihop storebror Maxima Spina och Sport för att nu lansera Suprema Spina. Mycket prisvärda!

Mot tillägg fins även möjlighet att få namn, logo tryckt på värmarna. Andra tillval är genomskinlig ficka och 'fire-proof' material (endast i svart).

Capit Suprema Vision

Den tunnaste däckvärmaren jag har sett, endast 8 mm tjock. Displayen sitter direkt monterad på värmaren vilket gör att man slipper att ha boxar på golvet som bara är i vägen. Det sitter två knappar på sidplayen och via dem görs inställningar av temperatur och man kan även kolla tempen och vilken uppvärmningshastighet.

SUPREMA VISION kan ställas in på mellan 20-100 graders värme

Det är inte för inte som ett helt gäng MotoGP team använder Capits värmare och att de säljer flest värmare i världen.

Capit står för sin kvalitet och erbjuder alltid 3 års garanti på sina däckvärmare.

Finns i 8 färger. Svart, Röd, Grön, Gul, Orange och Blå. Camo och Carbon är ett tillval och kostar lite extra.

VISION även att beställa i en brandsäker/värmetålig variant med Ducati Logo.

Dessutom kan du för 500kr extra få din egen logo eller racenummer (12x12cm eller mindre) på alla modeller av Capits värmare!

Capit Suprema Leo

Med samma goda egenskaper som SUPREMA VISION men designad för att jobba genom Capits controller LEO2 och LEO4, med racket MAMMUT EVO och carries GRID CADDY EVO. Med denna setupen kan du titta, välja och ställa in gradantalet på dina värmare efter önskemål mellan 80 och 110 grader.

Finns i 8 olika färger och kan dessutom få customized med olika accesoarer och loggor. 110V eller 230V.

OBS! SUPREMA LEO säljs som endast värmare. Dvs utan kontroller. Dessa värmare kan sedan kopplas till LEO controller, Grid Caddy eller Mammuth hjulställ för att ställa in värmen.

Storlek fram: 
M - upp till max 125

Storlekar bak:
L - upp till max 180
XL - upp till max 205
XXL - upp till max 215

Capit Suprema Ducati

Capit Suprema Spina Ducati har Capits unika TNT system. Värmarna har självjusterande teknik som alltid håller värmen på 85 grader. De har även fått bredare band på sidorna för ännu bättre uppvärmning av fälgarna.  

Capit Suprema Vision Ducati har Capit displayen sittande direkt monterad på värmaren, vilket gör att man slipper att ha boxar på golvet som ofta är i vägen. Det sitter två knappar på displayen och via dem görs inställningar av temperatur. Man där även se tempraturen som är inställbar mellan 20-100 grader samt uppvärmningshastigheten.

Capit Suprema Leo Ducati är samma fina värmare som Vision men har ingen inbyggd kontrollenhet utan är gjord för extren kontroll. Tex med en lös Leo ECU Controller (2/4 däck) eller med ett av Capits Mammut däckställ med inbyggd kontroll.

 

Suprema Ducati är en specialversion av Suprema Spina med värme/eld tåligt material. De finns i 3 olika verioner Spina, Vision samt Leo.

Däckvärmare från italienska hölgkvalitetsmärket Capit. Detta är däckvärmare av absolut högsta kvalitet och kan aldrig förväxlas med den kvalitet som billigare värmare har. Där Kina-värmaren är billig så kostar den i däck som slits i sönder för att de inte har korrekt temperatur. Använder man Capits värmare så slipper man alltid den typen av problem, även i vårt lite kyligare klimat.

Capit står för kvaliteten på sina produkter och erbjuder alltid 3 års garanti på sina däckvärmare.

Mot 500kr tillägg finns även möjlighet att få logo eller tex race nr tryckt på värmarna (12x12cm eller mindre). Andra tillval är en genomskinlig ficka med plats för till tex i däckblandning eller däcktrycks info (ca: 450kr).

Capit LEO 2 kontroll

Capit kontroll box för Maxima LEO däckvärmare. Ifrån denna kontroll box ställs temperatur och uppvärmningshastighet in. Kontrollboxen säljs separat och inga däckvärmare är inkluderade utan de säljs separat.

Kontrollen passar till 2 st värmare (fram och bak) och inkluderat är två kablar som är tre meter långa och passar med Capit Maxima LEO däckvärmare.

Kompakt storlek och alla delar kan säljas som reservdelar.