Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Gilles bromshandtagsskydd

Tillverkare: Gilles
Gilles som tillverkar OEM åt bland annat BMW har grymma produkter genom hela sitt sortiment. Skyddet är tillverkat med expander som följer med och passar därför alla innerdiameter på Clip Ons. MotoGP motorcyklarna har haft detta skydd länge och är en del av reglementet. Används även i World Superbike och i flera nationella mästerskap sedan 2013. I Sverige är det reglementskrav att ha skyddet.
1.095,00 kr
 • subtitles Produktbeskrivning

  Gilles som tillverkar OEM åt bland annat BMW har grymma produkter genom hela sitt sortiment.

  Skyddet är tillverkat med expander som följer med och passar därför alla innerdiameter på Clip Ons.

  MotoGP motorcyklarna har haft detta skydd länge och är en del av reglementet. Används även i World Superbike och i flera nationella mästerskap sedan 2013.

   

Kunder som köpte denna köpte också

Uppsamlingsflaska

Enligt tävlingsreglementet* måste du ha flaskor som samlar upp vätskor (bensin och vatten) när du går omkull med din motorcykel på en roadracingbana. Nu har vi äntligen hittat en flaska som passar de mått som krävs. Tänk på att du ska ha 2 stycken flaskor, en för varje typ av vätska.

 • 250 ml
 • 16,5 x 5 cm
 •  

Punkt 3.1.11 - Bränsletank '... Bränsleuppsamlare, avsedd att uppsamla bränslespill från luftningsanordningar mm är obligatorisk. Minsta storlek på bränsleuppsamlare är 250 ml'.
Punkt 3.1.12 - Oljeuppsamlare/uppsamlingskärl för kylvätska. '...En oljeuppsamlare, avsedd att samla upp den olja som kan evakueras ur motor och/eller transmission, är obligatorisk, liksom uppsamlingskärl för kylvätskta. Totala uppsamlingskapaciteten för bränsle, olja och kylvätska ska vara minst 0,5 liter.'

 

Renthal gummihandtag

Renthals gummihandtag finns i 3 avancerade syntetiska gummiblandningar. Detta innebär att du kan få den optimala kombinationen av styrka, klibbighet och stötdämpning för att passa dina behov. 125mm/27mm.

 • 'Firm' (hårda greppet) är mörkgrå till färgen och har samma känsla som ett standard grepp. Det är mycket starkt och har god tålighet mot rivning och nötning.
 • 'Medium' greppet är mellangrå i färgen och erbjuder en kompromiss mellan de mjuka och fasta greppet.
 • 'Medium Dual Compound' Dubbla material, hårdare inuti och mjukare utanpå. Lite grövre grepp än std.
 • 'Soft' (mjukt grepp) är ljusgrå till färgen och mycket mjuk, det ger dig en mycket bekväm åktur, bra känsla och minskar risken för blåsor. Eftersom greppet är så mjuk den slits snabbt.

Galfer bromsbelägg Sport - Triumph

Galfer har med sin långa erfarnhet på bromsar skapat ett varumärke som alltid har borgat för hög kvalitet. De har även utvecklat och har patent på Waveskivan. De tillverkar bromsbelägg för alla typer av motorcykelåkning. Allt ifrån racing i Moto' till att cruisa runt med gänget på onsdagskörningen.

Sport är det belägget som är sintrat och passar bra till bandagskörning och enklare racing. Det biter bra i både vått och torrt och varar länge! Beteckningen är G1375.

Galfer har följande beteckningar:

G1054 - STANDARD - är ett organiskt belägg och främst riktat mot gatåkare. Ersätter originalmonterade belägg.

G1370 - SPORT TOURING - för tungt lastade hojjar.

G1375 - SPORT - sintrat belägg som pasar bra till sporthojjar, bandagar och enklare racing. Biter bra i både vått, torrt och varar länge!

Mycket prestanda för pengarna!

G1300 - RACE - Sintrade belägg för Pro Roadracing / Supermoto racing. 

G1003 - RACE - Semi-metalliiskt racebelägg. Detta skall endast användas för race och bankörning på rostfria skivor. Ställer högre krav på uppvärmning.