Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

MWR Luftfilter Yamaha

Tillverkare: MWR
MWR Airfilter som det pratas mycket om med upp till 8db minskat insugsljud och bättre effekt (gäller High Efficient). Finns i olika modeller såsom HE, R, WSBK och Performance.
Yamahamodell och år

MWR Filter

649,00 kr
 • subtitles Produktbeskrivning

   

  MWR Airfilter som det pratas mycket om med upp till 8db minskat insugsljud och bättre effekt (gäller High Efficient).

  Används bland annat av bland annat Jonathan Rea och WSBK Kawasaki tillsammans med många andra i både WSBK och MotoGP

   Olika lösningar för olika användningområde.

   

  1) The Performance airfilter. Ingen kopia av originalfiltret utan framtaget för bättre effektivitet, bättre passform och maximalt skydd. Tvättbart.

   

  2) The High Efficient airfilter. För väg- och ban-hojar. Designat för minskat luftintagsljud. Det revolutionerande High Efficient Airfilter togs fram för att minska intagsljudet och ändå behålla max effekt. Efficient designen har visat ge minskad ljudnivå med upp till 8db jämnfört med andra sportfilter. Till skillnad från andra sportfilter får alla cylindrar precis lika mycket luft, oberoende av hastighet och vindriktning. Ingen skillnad på bränslemappning för de inre och yttre, eller främre och bakre, cylindrarna behövs.

   

  3) The Full Race airfilter , Utveckat på banan, INTE i en dyno-bänk, utan i verkligheten med hojar utrustade med dataloggers för bästa möjliga effekt med hjälp av nytt material och ny design. Samma skydd som övriga MWR-filter men med under kortare tid. Till skillnad mot alla andra filter på marknaden får alla cylindrar lika mycket luft oberoende av hastighet, vindriktning och kåpturbulens. Ingen skillnad på bränsle mappning mellan inre/yttre eller främre/bakre cylindrar behövs. Det gör hojen starkare men mjukare, därför sparar det både däck och bränsle.

  Tänk på att kontrollera filtrer efter varje race helg.

  Se till att du börjar varje race helg med ett rengjort och nyoljat racefilter.

  Detta filter är inte utvecklat för intagsljuddämpning.

   

  4) WSBK. Fullt utvecklar för RACE och inget annat. 

Kunder som köpte denna köpte också

MWR Rengöringskit till luftfilter

MWRs biologiskt nedbrytbara luftfilterolja (250 ml sprayburk) och rengöringsmedel (250 ml). Använd detta kit för att rengöra ditt Standard eller High Efficiency MWR-filter en gång om året eller ditt racefilter efter varje tävlingshelg. Filtret kan tvättas/oljas 20+ gånger! Oljan, som skumfiltren är gjorda av är brandhämmande.