Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

PP Tuning

Sortering

PP Tuning tanklock skruv Kawasaki 309

Slipp tänk på vart du lagt nycklarna! Se nedan för applikation. PP tunings tanklock finns i två varianter. Det ena är quick release som bara vrids ett halvt varv och sen låser det fast. Det andra är ett vanligt skruvtanklock som skruvas i. Oavsett vilket man väljer så är det hög kvalitet och som vanligt med PP Tuning produkter så kan man alltid köpa reservdelar till.

Bobbins till depåstöd med klyka

Snygga bobbins från PP tuning för depåstöd med klyka i olika färger.

Finns i M6, M8 och M10.

Skulle det vara så att du inte har koll på vilken storlek det är till din hoj så fråga oss gärna!

Fotpinnsatser PP tuning - raceväxlade

Raceväxlade fotpinnsatser.

PP tunings smått legendariska fotpinnsatser. Kännetecknet är en fantastisk kvalitet som inte går att jämföra med Kina varianter som det finns alldeles för många varianter av. Ett exempel är själva fotpinnen som är utformad för att du som förare inte ska halka av den i ogynnsamma förhållanden. De är lätta men ändå väldigt tåliga om olyckan skulle vara framme.

Fotpinnsatserna finns både som raceväxlade och standardväxlade. Till en del hojjar är det samma sats och till en del är det två olika beroende på länkage som inte passar att bara vända.

Raceväxlade har 1:ans växel uppåt och resten neråt. Standard har 1:ans växel neråt och resten upp.

De flesta delar går att köpa som reservdelar vilket gör att PP tuning produkter i vanlig ordning är ett ekonomiskt bra alternativ som kan repareras för småpengar.

 

Förspänningsjusterare

Denna formade justeringsmutter fästs på förspänningsskruven på gaffelbenet och förenklar justering av förspänningen med tex handskar på. Vid beställning ange antingen gängmått i millimeter eller måttet på sexkantsmuttern på den ordinarie justeringen.