Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

RST knäpuckar

Pris avser 2 st puckar

Färg
395,00 kr
  • subtitles Produktbeskrivning

    Pris avser 2 st puckar

Kunder som köpte denna köpte också

Uppsamlingsflaska

Enligt tävlingsreglementet* måste du ha flaskor som samlar upp vätskor (bensin och vatten) när du går omkull med din motorcykel på en roadracingbana. Nu har vi äntligen hittat en flaska som passar de mått som krävs. Tänk på att du ska ha 2 stycken flaskor, en för varje typ av vätska.

  • 250 ml
  • 16,5 x 5 cm
  •  

Punkt 3.1.11 - Bränsletank '... Bränsleuppsamlare, avsedd att uppsamla bränslespill från luftningsanordningar mm är obligatorisk. Minsta storlek på bränsleuppsamlare är 250 ml'.
Punkt 3.1.12 - Oljeuppsamlare/uppsamlingskärl för kylvätska. '...En oljeuppsamlare, avsedd att samla upp den olja som kan evakueras ur motor och/eller transmission, är obligatorisk, liksom uppsamlingskärl för kylvätskta. Totala uppsamlingskapaciteten för bränsle, olja och kylvätska ska vara minst 0,5 liter.'

 

Vadderade shorts

EVS shorts som håller dig torr och skyddar.

Ventilerande formgjutna EVA höft och svanskotsskydd

Utformad att ge aktiv kompression åt musklerna och minska att mjölksyran byggs upp och bidrar till att ge ökad uthållighet

Materialet är lätt och andas

Padding med vadderat syntetiskt sämskskinn i grenen

Avtagbart EVA pad som skyddar svanskotan

Capit Suprema Spina

Capit Suprema Spina (fd Sport) har nu Capits unika TNT system. Värmarna har självjusterande teknik som alltid håller värmen på 85 grader. De har även fått bredare band på sidorna för ännu bättre uppvärmning av fälgarna.  

Däckvärmare från italienska hölgkvalitetsmärket Capit. Detta är däckvärmare av absolut högsta kvalitet och kan aldrig förväxlas med den kvalitet som billigare värmare har. Där Kina-värmaren är billig så kostar den i däck som slits i sönder för att de inte har korrekt temperatur. Använder man Capits värmare så slipper man alltid den typen av problem, även i vårt lite kyligare klimat.

De finns i en mängd olika färger som röd, grö, gul, blå, orange, svart samt även i modellerna carbonlook och camouflage. Det är bara att välja!

Capit står för kvaliteten på sina produkter och erbjuder alltid 3 års garanti på sina däckvärmare.

Suprima Spina (Mars 2015) är nya förbättrade versionen av deras populära modell Sport. Capit har enkelt uttryckt slagit ihop storebror Maxima Spina och Sport för att nu lansera Suprema Spina. Mycket prisvärda!

Mot tillägg fins även möjlighet att få namn, logo tryckt på värmarna. Andra tillval är genomskinlig ficka och 'fire-proof' material (endast i svart).