Har du som kund frågor eller funderingar så svarar vi enklast på mail via info@grevensmcdelar.com. Vi svarar snarast!

Stompgrip universal oval

Stompgrip ger dig extra fäste mot tanken. Perfekt för den som åker på bana men även du som kör aktivt på landsväg och vill ha bättre fäste.

Storlek på Stompgrip
Färg
749,00 kr
  • subtitles Produktbeskrivning

    Stompgrip ger dig extra fäste mot tanken. Perfekt för den som åker på bana men även du som kör aktivt på landsväg och vill ha bättre fäste.

Kunder som köpte denna köpte också

Universal styrstopp

Mycket enkelt och smidigt styrstopp. Sitter med dubbelhäftande tape samt buntband runt gaffelbenen. Enklare kan det inte bli. Styrstoppar är bra när man t ex går hårt över krön och inte vill att ha kraftiga styrslag men kanske främst för att du inte ska klämma handen mellan styret och tanken om du går omkull med din motorcykel.

De bygger 25 mm ut från gaffelbenet.

OBS! För BMW S1000RR samt Panigale finns ett annat styrstopp pga ramens konstruktion..

Renthal gummihandtag

Renthals gummihandtag finns i 3 avancerade syntetiska gummiblandningar. Detta innebär att du kan få den optimala kombinationen av styrka, klibbighet och stötdämpning för att passa dina behov. 125mm/27mm.

  • 'Firm' (hårda greppet) är mörkgrå till färgen och har samma känsla som ett standard grepp. Det är mycket starkt och har god tålighet mot rivning och nötning.
  • 'Medium' greppet är mellangrå i färgen och erbjuder en kompromiss mellan de mjuka och fasta greppet.
  • 'Medium Dual Compound' Dubbla material, hårdare inuti och mjukare utanpå. Lite grövre grepp än std.
  • 'Soft' (mjukt grepp) är ljusgrå till färgen och mycket mjuk, det ger dig en mycket bekväm åktur, bra känsla och minskar risken för blåsor. Eftersom greppet är så mjuk den slits snabbt.